Geen categorie

Terug naar normaal? Of blijven denken in kansen en mogelijkheden??

Nu het eind van alle maatregelen in zicht komt, geeft dat veel mensen weer ruimte. Ruimte om weer alles ‘als vanouds’ te gaan doen? Of gaan we nu toch eens bewuster om met alles wat we wellicht gemist hebben?

Misschien heb je toch óók waardevolle ervaringen opgedaan in de afgelopen periode. Was er meer rust, was er meer tijd voor creatieve activiteiten, ging je vaker een rondje lopen in je eigen leefomgeving en waren er mooie gesprekken met de mensen, die je wél kon ontmoeten. Alles heeft meerdere kanten. Uiteraard geniet ik ook graag van een avondje uit, of een heerlijk spontaan verzonnen uitje. En tóch vond ik het een weldaad dat er minder vergaderingen waren, er minder sociale verplichtingen waren en niet te vergeten dat er niet meer drie maal gezoend hoefde te worden!

In mei 2020 begonnen met de basiscursus van NLP online, inmiddels de NLP practitioner opleiding en de NLP masterpractitioner gevolgd en geslaagd voor het examen…..Deels online én live gevolgd!! Ben blijven leren en ik stop vooralsnog niet.

Afgelopen najaar de cursussen Volg je pen ontwikkeld als een vervolg op Luisteren naar je pen 1 & 2, en in januari 2022 de cursus Vrolijk Verval geïntroduceerd. Kijken naar kansen en mogelijkheden, dat blijft tóch wel mijn levensmotto!!