Beeld en taal

Yes, de eerste Beeld- en taaldagen van 2024  zijn geweest en het waren bijzondere zaterdagen! Er werd veel gelachen en er was behoorlijk wat herkenning. Schrijven vanuit je hart, over de kamers van je hart, over de kracht van vrouwen en over woorden, die kunnen maken en breken. 

We begonnen om 10:30 uur met koffie en wat lekkers en rond 15:00 uur waren we klaar.

Op een heerlijke ontspannende manier mochten we ervaren hoe rijk je bent als mens. Met behulp van collages en schrijven ontdekten we wat er zoal in ons gehoord mocht worden. Verrassend! Iedere deelnemer was het erover eens, het was een superzaterdag!

Er staan twee beeld- en taaldagen gepland, te weten 24 februari 2024 en 6 april 2024, in het najaar zullen er wederom een aantal Beeld & taaldagen georganiseerd worden. Deze worden eind augustus bekend gemaakt.

Wat brengt deze schrijfdag je? Als schrijvend waag je de sprong naar een fijner, uitdagender of juist een rustiger leven. Naar een lief-voor jezelf-leven. Een leven waarvan je droomt…Wat doe je waardoor je vuurtje weer gaat branden?

Al schrijvend spreek je je eigen wijsheid aan, je maakt een bij jou passende collage en geniet van de mooie ont-moeting met elkaar. 

Mocht je interesse hebben…

Je kunt je hier aanmelden.