Schrijfcafé bij Rozen en Radijs

Het Schrijfcafé is een maandelijkse ochtend met inspirerende oefeningen, waarbij er gelegenheid is om met elkaar te schrijven en ervaringen uit te wisselen. We schrijven steeds rondom een thema, elke keer weer anders! 

Je bent van harte welkom en het maakt niet of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten en technieken die je aangereikt krijgt, zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen.

Bij Rozen en Radijs

De kas bij Rozen en Radijs is een prachtige plek in de tropische tuin aan het water.

Het schrijfcafé is hier afwisselend op dinsdag of op woensdag. Adres:  Aalsmeerderweg 938 in Burgerveen. Een prachtige, inspirerende plek!

Voor in de agenda, de workshops voor het najaar.

  • Woensdag 14 september, dinsdag 11 oktober, woensdag 16 november  en dinsdag  13 december. Deze workshops zijn allemaal van 9:30 uur tot 11:30 uur. 
  • De bijdrage voor het schrijfcafé bedraagt € 17,5o. Dit is inclusief twee maal koffie of thee.

 

Online via Zoom

Wanneer je ver weg woont of je wilt toch graag een schrijfcafé volgen met een aantal anderen dan kan je altijd in overleg een datum plannen en kunnen we tóch samen schrijven!

Stuur een bericht naar [email protected] zodat we een datum kunnen plannen.

Deelname

Je kunt een kaart kopen voor 5  Zoomschrijfcafés á € 70,-

Na aanmelding ontvang je per mail een link om in te loggen via Zoom
Deze kaart blijft één jaar geldig na datum van aankoop.

 

Het Schrijfcafé blijft je verrassen! KOM een keer meedoen!!
Bij de schrijfworkshops bij Rozen en Radijs van 9:30 uur tot 11:30 uur . Een prachtige tropische kas, waar je de vogels hoort en de tuin eveneens een bezoekje waard is.  Gun jezelf een unieke ervaring en schrijf mee!

Wil je niet wachten en heel graag schrijven? Wanneer je een groepje van 4 personen bij elkaar hebt, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Je bent van harte welkom!!

Kijk ook eens bij de specials!! Daar staan wellicht ook leuke activiteiten!!

In het hele land worden er schrijfcafe’s gehouden: neem gerust eens een kijkje op https://shodo.nl/schrijfcafes_nederland/

Heb jij wel eens geschreven met de volgende schrijftips: go with the flow, voel je vrij, blijf in beweging, niet nadenken, gewoon doen, volg je eerste ingeving en geen zorgen over de grammatica….Nieuwsgierig hoe dat gaat? Kom een keer en doe mee!