Geen categorie

“Wat zijn er veel mysteries en mogelijkheden…”

Wat was het heerlijk om weer samen te kunnen komen om de jaarwisseling te beleven! Of verfoeide je de harde knallen? Wat een kleurenpracht en wat een diversiteit aan de donkere hemel….Gezellig om iedereen buiten het goede te wensen….

Aan het begin van 2023 valt mijn oog op een ansichtkaart met daarop de tekst: “Wat zijn er veel mysteries en mogelijkheden daarginds, zei Kleine Draak”. Dit is een citaat uit het boek: “Grote Panda en Kleine Draak” van James Norbury.

Grote Panda en Kleine Draak raken hun weg weleens kwijt, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel nieuwe bezienswaardigheden, die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd. Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, de ontberingen en het geluk wat ons allemaal verbindt.  Herkenbaar voor de verrassingen, die pen en papier bieden tijdens het creatief intuïtief schrijven of te wel het spelend wijzer worden door het schrijven.

Een fantastisch boek, wat mij veel inspiratie geeft voor de komende schrijfworkshops!

Nu aan het begin van het nieuwe jaar liggen er zoveel kansen en mogelijkheden voor ons om onze nieuwe agenda in te vullen. 365 dagen…een lege agenda? Wat ga ik in plannen… of laat ik mij weerhouden door het onverwachte?  Dan zie ik deze kaart, die inspireert en mij aanzet tot actie! Kom op, ik ga plannen! Na een middag puzzelen heb ik een duidelijk overzicht. Kansen en mogelijkheden blijven eveneens volop aanwezig, net als de mysteries waarop we niet meteen een antwoord  weten. Laten we er een mooi inspirerend jaar van maken!